tirsdag den 27. december 2011

Total flad ud dage

hjemme hos os... dagene går med ingenting..
Men det skal der osse være plads til..
 Det var meningen jeg sku´nå at hækle et lille projekt færdigt - men har bare ikke gidet..
Troede ikke det var muligt - tænk sig ikke at ha lyst til at hækle.. - nej jeg er bare i total flad ud "mode"  OG DET SMITTER.... Familien er i samme tilstand.. hmm..

Nåem håber da jeg kommer op i gear igen - gerne inden nytår..
(læner mig tilbage med et tilfreds suk og gaber så lidt)

5 kommentarer:

 1. Lyder faktisk som den bedste jule-stemning jeg længe har hørt. Ikke noget burde eller blive-nødt-til. Bare benene op og ingenting. Skønt. Og bare rolig - gearet kommer når du SKAL bruge det.
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 2. Hej Iben. Sikke et flot bord. Jeg tænker at det er kroppens måde at sige, at du trænger til at slappe af nyd det. Kreativiteten kommer igen. Hvordan går det med peter? Tjah... Jeg er også gået i møde dog med omgangssyge. Føj nu kom det til mig. Så jeg ligger på sofaen og kan kun lige google lidt. Smilla har den anden sofa øv....
  God flaa uj...... Dag knus jette

  SvarSlet
 3. hej Iben
  hvis ikke juledagene er til at flade ud, ja så ved jeg ikke hvornår man kan ;o)
  Det høje gear kan man tids nok komme op i.
  Nyd endelig at få ladet batterierne op igen.
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 4. Lækkert bord du har stablet på benene. Du skal da nok få gang i det kreative igen, men nogle gange er det da også skønt 'bare' at lave ingenting ;-) Knus til dig og en skøn aften...forhåbentlig uden baktusser som de fleste åbenbart er ramt af i øjeblikket.

  SvarSlet
 5. Godt nytår til dig og dine Iben...tusind tak for alle dine hilsner og sjove kommentarer. Jeg glæder mig til at følge dig i 2012...NYTÅRSKNUS fra en
  blogven ;-)

  SvarSlet