søndag den 28. oktober 2012

Tina Dalbøge og krea messen

En en helt igennem dejlig oplevelse.

Igen i år var tina Dalbøges stand vild flot med alverdens ideer. En gennemført synlig og hyggelig stand, hvor bloggere kunne mødes og få en sludder.

Tina havde et kanon godt foredrag stablet på benene - både et alene og et med blogger Karen Klarbæk begge skønne kvinder.
Uha  - ikke det bedste billede - men en fornemmelse af både Tina og Karen i fuldt vigør.

Sådan et foredrag giver et super godt indspark til blogger verdenen, og en fornemmelse af at netop de 2 kvinder er havnet på rette sted.

Inspiration og nytænkning er også hvad det foredrag gav mig - lige der hvor jeg er,  lige nu.

 Fantastiske kvinder.NÆ NEJ - jeg praler skam ikke når jeg ligger det her billede på af Tina og jeg - jeg føler mig bare heldig og beæret over at hun havde lyst til at få taget det sammen med mig..  (Sikke et skønt minde at ha):0)
Tusind Tak Tina.. 
 Havde også æren af at være sammen med Gitte fra" Rav og Krat"   - vi skulle også foreviges med Tina Dalbøge til ære for en ganske særlig blogger - nemlig JETTE fra" små hverdagssysler" ,  som desværre ikke kunne komme og møde os denne gang.

Gitte og jeg har aldrig mødt hinanden før - men blogger en del sammen og blev enige om at mødes - det var en skøn og hyggelig dag - Tak for de gode timer Gitte.

5 kommentarer:

 1. Sikke et flot indlæg. Jeg siger også tusind tak for en dejlig dag...nu har Jette da fået sit billede hehe God søndag til jer knus

  SvarSlet
 2. Hej Iben og også Gitte
  Tak for et dejligt billede - så dejligt at se jer sammen og med Tina. I ser begge fantastiske ud. Øv.. jeg ikke kunne være med jer. Jeg sad med suppe, steg og is og sku gammel venskav rein forgå:-))
  Så dejligt at se, at I havde en super fed tur.
  Rigtig god aften.
  Knus Jette

  SvarSlet
 3. hold da op hvor har I bare hygget jer :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Jeg syntes i er viiiiiildt heldige , ser også ud til i har det skønt ;)
  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Ja, det var en skam vi ikke rendte ind i hinanden i år. Måske vi ses i Ålborg til foråret :o)

  SvarSlet