onsdag den 8. februar 2012

Det er skide koldt....

og tænk hvis vi, som disse skønheder på billedet, ku ligne en i kjole og hvidt og se SÅ godt ud alligevel.. HMM
Nej -  vi ligner derimod jeg ved ikke hvad, med store frakker, tørklæder, vanter, huer og jeg ku blive ved.. Snart kan vi ikke genkende hinanden på gaden med alt det udstyr.. DET ER IKKE LIGEFREM "CATWALKEN" der kalder  - vel!!


Men nu til sagen: Familien vil til storbyen - hovedstaden - København..

Hvad har i af ideer, der ville kunne stille "sulten" til to teens samt deres forældre - der interesserer sig for kunst og design, men også særlige oplevelser på fede små butikker med sjæl og særlige ting og sager ??? 
Er der genbrugsbutikker vi bør besøge - og hvad med et billigt spisested og køb af tøj??? (Føj - det lyder allerede dyrt - men det må det IKKE blive)


KOM GLAD MED BUD.... 

12 kommentarer:

 1. Elmegade på Nørrebro/Sankt Hans Torv har mange, små skønne unikke butikker og små spisesteder. Et gammelt vaskeri er lavet til cafe blandt andet. Jægersborggade og nabogaderne som er sidegader til Jagtvej har også fået et liv af små specialbutikker og små hyggelige spisesteder. Så er det altid smukt at gå en tur i Frederiksberg Have uanset årstiden. Gå op mod slottet og mod Zoo, og lige overfor Zoo over i Søndermarken under en glaspyramide, ligger et glasmuseum som er ret skønt.
  Håber at I finder nogle gode steder, god tur

  Stine

  SvarSlet
 2. Rigtig god fornøjelse kære Iben

  Jeg vil følge med i kommentarerne for måske jeg kan få gode idéer...

  Vi var i KBH i dec. Der var vi til julemarked. Det skal du opleve næste gang. Det var stort. Gør Jer selv den tjeneste at gå væk fra Strøget. Blot et par gader til højre fra Strøget og de små og mere eksklusive butikker myldrer frem. Held og lykke.. Lige nu er det mit indtryk at det er stort med Smørrebrød som frokost.. Håber I nyder tiden der..

  Lone

  SvarSlet
 3. Ih, det gad jeg også godt! God tur!

  Og ja! Det er sk... hamrende koldt! Og min varmeblæser i bilen er gået i stykker! Uha, der er langt til job i Viborg :-)

  SvarSlet
 4. Der ligger nogle fede butikker og caféer i 'Strædet', der løber parallelt med Strøget. Og ellers kunne du jo gå ind på bloggen 'Pippitime', hvor Doreen giver en rigtig god alternativ guide til en København tur - både hvad lokaliteter og butikker angår. Hun er omkring et par fede genbrugs ..
  men du skal nok lidt tilbage, det kan godt være et på måneder siden.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Det lyder hyggeligt ønsker jer en rigtig god tur.
  Har desværre ikke så mange ideer om steder i København.
  Når jeg er der, skal jeg bare besøge Notre Dame, så er jeg glad...
  Og spisestedet ved det gamle Cafe dalle Valle, de har halv pris på deres menukort fra Lørdag,Søndag,Mandag og Tirsdag fra kl 17:00 til 23:00 og man spiser så lækkert derinde.
  Se mere Her: http://www.cafedallevalle.dk/11_forside.htm

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. Så skal I altså unde jer selv at tage forbi Torvehallerne. Ligger lige ved Nørreport Station. Håber I får en fed tur :-)

  SvarSlet
 7. Det lyder spændende, Iben - og Stines ideer bakker jeg varmt op!

  SvarSlet
 8. Ih hvor hyggeligt... lurer med på ideerne .. hvis vi sku' få tid lige pludseligt ;0)
  Rigtig go' tur

  SvarSlet
 9. Tak for alle tipsene - hvor er det dejligt.. ;0)

  SvarSlet
 10. Rigtig god tur.. er desvære ikke så sted kendt... så jeg kan hjælpe.. Men kan rigtig mange gode steder i sønderjylland... så hvis du nogen sinde mangler i den lands del må du sige til...

  SvarSlet
 11. Hej Iben.

  Kan ikke hjælpe med Kbh desværre.

  Vil vildt gerne spille wordfreud med dig hvis du vil.
  Hvad hedder du?? Så kan jeg søge dig.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 12. Jeg håber sørme at I har nået forbi La Glace konditori...mums siger jeg bare..ha ha
  Ellers er der jo mange smukke steder i København...nyder bare at gå en strøgtur, se på alle de forskellige mennesker og bygninger. En dejlig ferie til jer...knus

  SvarSlet