torsdag den 23. februar 2012

Bøger - og gerne mange af dem..

Problemet er bare, at når jeg endnu engang har gang i 4 bøger på en gang.. JA du læste rigtigt..


En aften, er det en slags jeg vil læse videre i  -   og en anden aften er det en anden.. JAMEN er det ikke samme mønster der gør sig gældende i overspringshandlinger !!!

Og jer derude der har gang i flere strik eller hæklerier.... (tænk at det osse er muligt med bøger:0)..)

Læser i også på mere en 1 bog ad gangen??

6 kommentarer:

 1. Hej søtte Iben
  Jow da.. det kan sagtens lade sig gøre. Jeg har ofte gang i to lydbøger og gerne et par bøger ved siden af. Det hører vist bare med til vores slags.
  Knus Jette

  SvarSlet
 2. Det da helt vildt, syntes det er rigeligt når jeg har gang i en.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. 4 bøger på en gang, det kan jeg ikke huske, jeg har haft, men jeg har førhen haft gang i flere på samme tid - nu er mit hovede ikke til mere end 1 af gangen - men det er jo egentlig godt nok underligt, for jeg er en af dem, der har gang i flere håndarbejder på en gang, det kan mit hovede godt klare :-))
  nå ja, det er måske fodi jeg altid har noget, jeg kan strikke/hækle alt mens jeg snakker og så noget andet, der kræver mere koncentration - det er måske ikke helt så nemt med bøger.
  PS - jeg er vild med dine tasker.

  SvarSlet
 4. Jeg læser mange - som i MANGE - bøger, men har aldrig gang i flere end to ad gangen, og så er det gerne indenfor to genrer. Mere kan mit hoved ikke rumme. Til gengæld tager jeg nogle lange træk og læser rimelig hurtigt. Bøger kan man aldrig få for mange af :)

  SvarSlet
 5. Jeg læser lige pt ingenmandsland af Kirsten Thorup. Så læser jeg i morgen var jeg altid en løve af Arnhild Lauveng. Så jeg kender godt det med flere bøger på samme tid.

  SvarSlet
 6. hej Iben
  jeg elsker bøger - men lige nu er det problematisk overhovedet at læse en enkelt ..
  Dog kan jeg godt have gang i flere, forstået på den måde, at jeg i bilen kan høre lydbog, samtidig med at jeg læser en 'rigtig' bog inde i lænestolen + at jeg har gang i faglitteratur. Så ja til flere - men ikke flere romaner ad gangen..
  :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet