lørdag den 4. februar 2012

Det blev Lørdag

og jeg har fået mig en ny Iphone... Jeg er Helt vild, men også spændt på at få den i brug.. jeg er nemlig total u-teknisk... En del af dem jeg kender spiller wordfeud - kender i det? DET HÅBER JEG PÅ AT FÅ LÆRT:0) (folk er jo fuldstændig vilde med det spil) Det må prøves.......Caroline har lige bagt fastelavnsboller - så her dufter himmelsk.. (hov - der er vist også prøvesmagt:0))

Egentlig havde jeg nok mere brug for de her lækre farverige vitaminer....Ha en skøn og smuk lørdag... Her er der faldet meget sne.. SÅ smukt....

9 kommentarer:

 1. Tillykke med dine iPhone - den skal du nok få en masse glæde af. Jeg er ikke hoppet med på Wordfeud endnu, men jeg kan sagtens forstå, det må være sjovt :-)
  Ha' en go' weekend, Iben!

  SvarSlet
 2. Tillykke med det tekniske vidunder. Fik selv ny telefon i går, men turde ikke binde an med en som din, er lidt tilbageholden over for ny teknik, men var dog fristet :o)

  Ha`en dejlig dag

  SvarSlet
 3. Hej Iben
  Tillykke - den er super cool og er sikker på, at du bliver vild med den. Gitte og jeg spiller wordfeud sammen - fedt - du skal også være med.
  God weekend.
  Knus

  SvarSlet
 4. Et stort tillykke Iben...den bliver du helt sikkert glad for. Jeg glæder mig til at se dig på W ;-D God lørdag til dig og dine...knus

  SvarSlet
 5. lucky you....
  får forhåbentlig snart en ipad - så må vi tage en dyst for nybegyndere ;0)
  go weekend

  SvarSlet
 6. Tillykke med din nye tingest :-) - selv har jeg stadig en fra middelalderen. Er slet ikke kommet ind i favre nye verden og der går nok en rum tid før jeg træder ind i den - ha´ en skøn lørdag :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke Iben ;0)
  Jeg er også faldet for det wordfeud ;0)
  Det er desværre ikke på ipad endnu, jeg tjekkede igår

  SvarSlet
 8. Tillykke med den nye IPhone. Jeg var også skeptisk da jeg fik min, men er nu enormt glad for den. Og er på wordfeud, ansøg mig og skriv i chatten. Jeg hedder lene-zulu

  SvarSlet
 9. Uha alle dem jeg kan dyste med.. Det bliver fantastisk:0)
  En af mine elever har altså wordfeud på sin ipad julie.. Mon ikke bare programmet skal downloades...
  KH Iben

  SvarSlet