lørdag den 9. juli 2011

Ugen der gik/gak....

På Mallorca.... Ja solen skinnede altså - men på mine billeder ser det ikke sådan ud åbenbart.. Nå, men kreative mennesker plejer at ha´en god fantasi.. Så forestil jeg lige en skøn sol med mange stråler.. (kan i fornemme det!!) uhmmm dejligt ikke !!


Tænkte lige at i skulle se lidt mere inden de lidt sjovere billeder kommer...:0)

I de mange små gader i Alcudia, er der en del FEDE butikker.. Især denne var jeg vild med - se med
havde stor lyst til at tage denne ugle med hjem - men af frygt for at den skulle gå istykker, valgte jeg at lade den forevige på billedet i stedet for--

da jeg jo har hang til grav vapser - måtte den også stille op på "hundewalken" til fotosession... Hundi ville ellers har stået fint ved min fordør.. hmm

I denne butik med røgelsespinde og forskellige buddaer - var der osse en fantastisk inspiration.. Men garn kunne jeg bare ik opdrive nogen steder.. ÆV.. Men en kanon anden biks var der.................
Jeg ved godt at jeg sku ha taget billeder indeni butikken - men DAMEN der -  virkede ikke lige så "HUT" på det.. SÅ desværre GIRLS...
Købte dette itui - måske i symaskinepiger ku lave et selv??
Jeg syntes det var chick og praktisk til næste rejse:0)

7 kommentarer:

 1. Uhhh det der vand ser ellers lokkende ud ;0)
  Er da helt vild med den hund, den kunne du da godt lige have presset i kufferten og lavet en lille rask give away ;0) og velkommen hjem igen.

  SvarSlet
 2. lyder som en dejlig ferie ♥♥
  Fortsat go' sommer herhjemme ...

  SvarSlet
 3. Hej Iben
  Havde I solskin? Dejligt for jer:-)) fandt I et godt hotel? Hvor sørensen fandt I de små fine gader? dem fandt vi ikke:-)
  Håber virkelig I har nydt det du og dine.
  KH Jette

  SvarSlet
 4. Dejlig ferie I har haft, og sikke et hyggeligt sted. Var det ikke Jette, som var der nede, da det var solformørkelse ;-)) Hyggelige stræder med lækre ting...velkommen hjem til lille Dänemark.
  Regndans og go' aften fra Gitte

  SvarSlet
 5. Tak for søde ord... Jette: Det var i det gamle Alcudia. der er mega marked hver tirsdag og søndag.. Bazar lignende.. de andre dage hvor der ikke er marked er det disse små gader der emmer af liv og cafe stemning.. Det må du altså prøve hvis i skal afsted igen.. Det er fantastisk.. Vi have en dag med overskyet - lige en dag til marked.. hæ hæ..Vi fandt rejse gennen tyskland og sparede mange penge ved at flyve fra Hamburg.. Kan godt anbefales:0)Ja og nu danser jeg så regndans GITTE.. ha ha:0)

  SvarSlet
 6. Hej Iben
  Vi var oppe i den gamle bydel - vi gik omkring den dersens borg.. hvor der var små stræder. Men måske skulle vi længere ind i byen? de havde kun jams.. der hvor vi var. Næste gang spørger jeg dig til råds. Vi nupper nok også gennem Tyskland næste gang.
  Nyd din aften:-))

  SvarSlet
 7. Mums - lyder som en dejlig ferie...
  Er faldet over din blog et par gange - og nu bliver jeg nødt til at spørge, om du ikke har boet i Stevnstrup ved Randers som barn/ung???

  SvarSlet