torsdag den 21. juli 2011

Ferie i haven

Og med egen avl på bordet

Der er gang i blomsterne.. Skønt.. Næste år vil jag ha flere og andre farver osse...
OG med ferie i haven, er det altså ik havearbejde jeg taler om... LIV er jo med og skal da benyttes:0)Super blad - kender i det??

10 kommentarer:

 1. Ja disse blomster nyder jeg bestemt også i kolonihaven super flotte.Takker for dine altid søde komentar på min blog.Mange sommer hilsner Else

  SvarSlet
 2. Åh nu kan jeg godt se, at der er et stykke vej med mine mamelukærmer endnu :) De er kun 30 cm høje og har ikke sat knopper endnu! Hvor er de skønne :) Jeg glæder mig til engang sidst i september, når mine blomstrer :)

  SvarSlet
 3. Jeg plejer at være storproducent af marmelukærmer. Men ak sidste år fik jeg slet ikke samlet mine frø ind. Hvor jeg dog savner dem i haven i år. Så må hellere investere i nye poser til foråret.

  SvarSlet
 4. Hej Iben
  Fantastiske blomster.. det kan jeg ikke prale af:-)
  Bladet kender det ikke for os der er født i 71 er jo kun i begyndelsen af trediverne:-O har faktisk overvejet om det er et køb værd.
  God aften.
  KH Jette

  SvarSlet
 5. Skønne blomster og ja ferie i haven er så sandelig at ligge på langs også med et fedt blad. Og "Liv" er ganske udmærket for os unge :-)

  SvarSlet
 6. tak for søde kommentarer - jow jow jette og bettina - vi er da unge.. Og LIV kan godt læses af en i 30érne JETTE... (ha ha - Har læst din profil):0)

  SvarSlet
 7. Skønt med dejlige blomster i haven. Det kan jeg ikke prale af. Mine fingre er desværre ikke så grønne. Bladet kender jeg ikke-måske jeg skal kigge nærmere på det.

  Ha en dejlig aften. Kh Mette

  SvarSlet
 8. Kender da godt LIV...os unge kan da lære en helt del af dette magasin *HA HA*

  Mamelukker har jeg ikke dyrket endnu, har kun set min TIP oldemor i nogen - apropos alder *HA HA*

  *SMIL* fra Gitte

  SvarSlet
 9. Ferie i haven... ja når bare vejret er til det ;0)

  SvarSlet