søndag den 17. juli 2011

Lopper i regnvejr -

og alligevel vældig hyggelig.. Især fordi jeg vidste at jeg i "levende live" kunne møde disse to blog piger.. Charlotte med bloggen Loppelækkerier og Katrine "uden H" - med bloggen Blomster,tanker og øreringe....
2 friske piger med et godt humør og en fin stand med alle mulige gode sager, midt i Århus, i regnvejr..
Trods vejret, emmede der alligevel af liv..Jeg var på jagt efter nogle rammer - men fandt ikke lige den jeg søgte - men kom hjem med denne skammel.... Fin er den, men lidt nyt skal der ske med den..
Jeg har en ide med den - men har nogen en lidt "skæv" ide, må i gerne byde ind...:0)


5 kommentarer:

 1. Ja jeg fik en ret hyggelig aften i kolonihaven :-)vedr mine fugle du skriver bare en mail hvis du skal have et mønster:-)Mange sommer hilsner Else

  SvarSlet
 2. Jeg har fundet en stol i dag jeg har overvejet at strikke et betræk til istedet for at male den - måske din skammel kunne blive fin af noget lignende? :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en skøn dag trods vejret, og hvor var det hyggeligt at du mødte nogle andre medbloggere. Sød skammel...jeg ville male den rød med polkaprikker ;-))
  Sov godt...*KNUS* fra Gitte

  SvarSlet
 4. Søde Iben - TAK fordi du trodsede regnen og kiggede forbi. Det var fantastisk at hilse på dig i levende live :o) Jeg håber du hitter på noget fint med skammelen. Indtil videre har du da fået 2 gode bud :o) :o)

  SvarSlet
 5. Tak søde piger alle og enhver for jeres kommentarer...:0) Gode bud på skamlen - dem tager jeg pænt imod...TAARRKK..
  KH Iben

  SvarSlet