lørdag den 11. juni 2011

SVERIGE

er hvor jeg tilbragte min kristihimmelfartsferie.. Elsker det Land.. De små butikker og fede kreative ideer man møder i de små hyggelige gader.. Fik lige lyst til at vise lidt derfra..
Tilføj billedtekst
Det er da en fed stol.. I mit univers ku jeg se den i gul og stadig med de rå grene og nogle hæklet lapper sat på sædet..
Synes den er fantastisk.. Måske en ide til en jæger!!!


Den er bare så fin....


Nogen der har lyst til at prøve det an med træet i haven??!!!
Skøn biks med mange inspirationskilder..:0)
Jeg kunne blive ved at vise finurlige ting - men vælger at stoppe nu.. Måske en anden dag der kommer mere - hvem ved.. :0)

6 kommentarer:

 1. Skønne billeder der virkelig rører ved min fordom om svenskere:) Jeg ser dem egentligt mest som kedelige natur mennesker! Men nu skal den opfattelse vist revideres lidt?

  SvarSlet
 2. Fantastiske ting !. Den der lysekrone på billede 2 har jeg ønsket mig siden jeg så den i en forretning på Fisketorvet for 5-6 år siden (forretningen er nu pist væk)......

  SvarSlet
 3. jeg er svenskofil, og elsker alt ved Sverige (sådan stort set ;) )
  Hvor henne i Sverige var du? Har du evt. nogle gode tips til området nær Malmö? (Vi skal bo i Sjöbo)

  SvarSlet
 4. Hej Iben
  Hvor ser det dog superskønt ud - jeg vil så gerne til Sverige - Sverige er skøn - har dog kun været der som barn. Men men men fjelde kom hid.
  KH Jette

  SvarSlet
 5. Ja, sikke nogle kreative ideer du har fundt rundt omkring i Sveriges gader, så fine

  Stine:)

  SvarSlet
 6. Sjove og spændende ideer du har valgt at vise. Bliver meget inspireret til at planlægge en tur til Sverige. Tak for inspiration :0)

  SvarSlet