fredag den 17. juni 2011

jeg jagter en ugle

Og jeg er ved at blive vanvittig..
SOS

Igår torsdag, fandt jeg på en jer bloggers side, en der ville henvise til en side, da hun har en masse hæklerier..,(mon i forstår hva jeg mener...)  Jeg fandt da en rigtig lækker ugleopskrift - jeg skrev den ned, men glemte at gemme siden og navnet..  (ARGG en alders-ting tror jeg)  Sådan noget HØ.. Jeg er nemlig kommet i vildrede med den opskrift = 0 ugle..

Det er sg da så R.. Irriterende

Er der eller eller anden der kan hjælpe mig??

8 kommentarer:

 1. HA HA...ja det kender jeg alt for godt. Kan det mon være Lene med bloggen "livet som sådan" ? Hun har lige postet en ugle DIY.

  Jeg håber, at du finder modellen, så jeg kan se hvad du har gang i ;-)

  Go' weekend.

  SvarSlet
 2. Bare jeg kunne hjælpe men desværre. Ville gerne

  Kram Marlene

  SvarSlet
 3. Tænker også på Lene's ugle
  men ellers prøv at beskrive den lidt mere? ;0)

  SvarSlet
 4. det er en lille rund, ligesom babuskaer, ugle i stribede farver.. Den kan fint stå op.. Så det er ikke en "liggende"model.. Tænk jeg har siddet i flere timer og ledt og endnu uden held.. ÆV.. MON DER ER EN MENING MED DET!!!!!

  SvarSlet
 5. Hej søde Iben - argh.. hvor træls! håber du finder uglen - har set rigtig mange ugler - men ikke lige som du beskriver.
  God dag til dig.
  Knus Jette

  SvarSlet
 6. Hvad med Oline Art..
  Hun laver ugler der står op, runde med striber..
  Hun er på min blogliste..

  SvarSlet
 7. hej Lene.... Du havde ret .. KANON og juhuu.. Tusind tak.. Har nu fulgt hendes opskrift - men den ser slet ik færdig ud.. hmm .. Må jo bare ta en ommer.. Ha.... Tak til alle i andre for jeres ord og opmuntring..KH Iben

  SvarSlet
 8. Dejligt du fandt opskriften :-) et lille fif ! Hvis jeg husker det, er blevet bedre :-) Kopierer jeg web linket over på opskriften inden jeg printer, så jeg kan finde den igen , hvis jeg bliver i tvivl om noget .
  Hyggehejsa

  SvarSlet