søndag den 5. juni 2011

Kender i FALBY??

Hvis IKKE - så kig med her.. Jeg var til markede ved Falby i Randers .. Jeg kommer der hver gang de holder marked.. Elsker deres ting og krus og duge og sengetøj og små finurlige krationer.. OG OG OG - jeg ku blive ved..  På billedet er Sara Falby, en sød pige og indehaver...Kig gerne videre ...
 Her er bla. nogle af alle deres krus.. Har før på min blog vist en del af dem.. Der kommer flere til, af nye designs, hele tiden.. Dåser er der også forskellige arter af.. De er SÅ FEDE..
Jeg har fået nogle gaver med hjem til "Give Aways"  - dem kommer i til at se senere på ugen - altid godt at ha en overraskelse i ærmet :0)

 hjemmeSer der ik bare hyggeligt ud!!   JOW JOW - det er stadig markedet jeg viser fra:0)     
Jeg vil gerne opfordre jer til at tjekke FALBY`s   hjemmeside.. (har ikke kunnet føre linket over, sorry) I kan tilmelde jer deres nyhedsbrev og i vil altid være opdateret med nye ting, jeg selv er udover deres hjemmeside også tilmeldt deres facebook side, hvilket osse er en go ide.. (Jeg er simpelthen bare en FAN - mon ik osse i fornemmer det?!!)
Der er mere FALBY på vej - men for at inspirere mest muligt, tager jeg det i potioner.. Glæder mig til at i skal se mere - og i enkelthed..

7 kommentarer:

 1. Nam Nam.. hiv og sving.. tam tam - jow dét ser vildt godt ud :-)

  SvarSlet
 2. Det ser fantastisk ud:-) der kunne jeg også godt blive fan. Kh Christina

  SvarSlet
 3. Ser super fint og hyggeligt ud - de må vist lige checkes ;0)

  SvarSlet
 4. Nu er det så at jeg bliver nødt til at erkende at jeg vist tog en forkert beslutning i weekenden. I stedet for at være til marked i Mou skulle jeg da have været i Randers. :O)
  Ser fantastisk ud, altså.

  SvarSlet
 5. Super flotte ting...skønne farver. Jeg kan godt forstå, at du er helt vild med det.
  Flot model, der står i spejlet ;-D

  Rigtig skøn aften til dig, vi tales...

  SvarSlet
 6. Hmm, hvorfor har jeg ikke set eller hørt Falby-navnet før?! Det er da bare nogle lækre ting du viser frem. Måske er det i virkeligheden godt for mit Dankort, at Randers ligger laangt væk fra Nordsjælland ;o)
  Du er velkommen til at kigge forbi min (næsten) nye blog :-)

  SvarSlet