tirsdag den 17. maj 2011

Jeg gik en tur

for noget tid siden i et sommerhus område.. Jeg faldt for disse sten der var/ er malet som mariehøns.. Mon i kan fornemme dem..!! Synes ikke jeg ku tillade mig at gå helt ind i haven, selvom ingen var hjemme..
Jeg havde en plan om at lave nogle til min fortrappe - men hold da hel op, sikke et postyr jeg fik af min to teens - piger - DET GØR DU BARE IK MOR, Det er F... for pinlig og barnlig.. SÅDAN... TA den "tænkte jeg".. Synes jeres børn osse i er pinlige nogle gange?? 

9 kommentarer:

 1. Jep mine børn ryster ofte på hovedet af mig. De konstaterer efterhånden bare, at jeg er for meget, for pinlig, for åndsvag, for mærkelig... og så fortsætter jeg ellers mit forehavende :-)

  SvarSlet
 2. nårh hvor er de søde! Jeg er ikke nået til pinlighedsfaserne hos mine børn på 3 år og den mindste på 6 mdr. 6 mdr. er man jo helt forelsket i sin mor, 3 år er mor ofte rigtig dum. Men det skal nok komme det med det pinlige.....

  SvarSlet
 3. Jeps. Prøv lige at være lærerstuderende i praktik på dine børns skole!!!!!!!!!
  August i 5. syntes det var TOTALT pinligt!!!!
  Tobias syntes det var om og Sofia syntes det var fedt!!!
  God dag.
  Kh MAria

  SvarSlet
 4. Ja, det synes de. Hende på 16 er over det, men ham på 14 drømmer sig ofte væk til en mere normal familie. Og den lille på 9 har vist også haft tanker om at flytte hjemmefra et par gange.........

  SvarSlet
 5. Om... jeg nu lovet Clara ikke, at bryde ud i spontan sang og dans, når vennerne er med hende hjemme:)

  SvarSlet
 6. Mine børn er voksne og forlængst flyttet hjemmefra. De havde også år, hvor vi forældrer var pinlige - men,jeg har fundet ud af, at der faktisk ikke gik mange år, før de egentlig var ret stolte over, at deres forældre nogen gange havde været "pinlige" og i dag fortæller de om det "pinlige" med glæde - så ta' du og mal mariehøns, for de er da rigtig søde og dekorative :-)

  SvarSlet
 7. ha ha .. TAK piver.. Rart at vide at jeg ikke er PALLE ALENE.. Jeg maler nu også et par sten alligevel... :0)

  SvarSlet
 8. JA, det kan du tro, specielt når jeg synger eller danser, så er jeg total piiiinlig.

  stine:)

  SvarSlet
 9. Min svigermor har hele haven fuld af sten malet som mariehøns - de er så søde og man bliver i godt humør af dem, men min kæreste er tilsyneladende stadig i pinlighedsfasen selvom han er 40 år gammel for han er ved at dø hvis hun vil give nogen af dem væk til folk... Bare for at drille ham spørger jeg hver gang om ikke vi må få nogle flere med hjem og stjernerne i hendes øjne og skammen i min kærestes er det hele værd.

  SvarSlet