mandag den 28. marts 2011

Blogtræf

Jeg var til blogtræf i Ålborg i lørdags.. Sikke en festlig dag.. Skønt at være sammen med mange andre kreadamer og sikke en masse inspiration jeg fik.. Tak til Lone "I LONES FODSPOR" der havde lagt alle kræfter i denne dags træf. Og tak for sidst til alle jer der deltog.
Jeg var i en workshop, hvor jeg ville lære at hækle" skåle agtige ting" Det kunne Tina fra "Basse bufas" lære mig.. TAK Tina..
Her er mit resultat.. Håber at næste skål bliver både bedre, mere stiv i det og størrer..;0)

Jeg handlede også lidt med Lone fra "I Lones fodspor" MR. Ugle og hunden, som nu hedder albert, har fået nyt hjem..

Jeg er stadig HØJ over den fede oplevelse til blogtræf.. Udover at kunne få lært en masse, møde nye ansigter og handle, må jeg også tilføje den lækre kage der blev serveret.. Se her hvor kreativt..


Jeg kan anbefale at gå ind på "I LONES FODSPOR", hvis nogen ønsker at se flere billeder..
Ha en dejlig dag ..

5 kommentarer:

 1. Super skøn dag ☺ jeg nåede ikke hen til Tina, men din skål ser fin ud.

  SvarSlet
 2. Tak for sidst til dig også, Iben :o)
  Håber, du slap nogenlunde helskindet igennem søndag...

  SvarSlet
 3. Tak for sidst, Iben - det var en hyggelig dag og din skål er fin - i forhold til det jordbær der kom ud af min hæklenål :)
  Mette

  SvarSlet
 4. Ja din fine skål er da i det mindste blevet færdig, det blev min ikke... måske kan den bruges som hat til en dukke.... ha ha ha

  SvarSlet
 5. Hejsa. Ja det var et rigtig hyggeligt blogtræf i lørdags. Det er en fin skål du har fået lavet.Jeg var også omkring Tinas kyndige hæklevejledning og det er der kommet en masse blomster ud af som du kan se på min blog.

  Kh Mette

  SvarSlet