tirsdag den 9. juli 2013

Slow down..............


Der sker ikke vanvittig meget på det kreative felt i øjeblikket hos mig. Og siden IG= instagram er kommet ind i mit liv, har jeg forsømt en del blog arbejde... det må jeg forsøge at lave lidt om på.... - Synes alligevel liiigge at i skal se lidt af det der er lavet hen over foråret..(det forår som blev efterår)

Min nyopførte pallebænk er blevet færdig. Den er flytbar på hjul - nøj hver er vi glade for den:0)Det her gamle bord - har jeg fået foræret af en ældre sød dame der bor på min vej. Kunne ikke modstå at tage imod det. Mit drivhus er nemlig ved at forvandle sig til en lille krea - kaffe hygge stue, og der passer det fint ind:0)


Udover at jeg stadig hækler på et tæppe, har jeg og nogle piwer fra 3.kl, været med i det projekt, hvor man hækler en lap til Læsø. Det her var mit bud - pigerne lavede også deres bud og de blev sendt afsted. Nu glæder vi os til at følge de programmer der kommer i efteråret fra Læsø på DR1... Måske vi kan se vores lapper et sted - you never know:0)
Vi er gået i "slow down" både fysisk og psykisk. Bøger til ferien er lånt, lidt udsalgs varer er købt og solen bliver suget ind..... masser af kreative ideer står på min liste, klar til at gå igang når jeg lige lyster:0)
Nyd dagen, solen og hinanden :0) 

6 kommentarer:

 1. Kære Iben. Det lyder lækkert det hele....
  Flot bænk, jeg gætter på at Peter har hjulpet!
  Rigtig god sommer til dig og familien.
  Knus Maria

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hø hø. Jeg kom lige til at udgive drn samme kommentar to gange!

  SvarSlet
 4. Hej kære Iben. Velkommen til bloggen. Jeg savner dig her. Jeg er ikke god til at besøge insta. Sikke da en skøn sag på hjul. Jeg vege hvor den skulle stå her i sønderris. Du kan trylle.nhar Peter osse fri? Skal i noget spændende.? Knus jette

  SvarSlet
 5. Hej Iben. Det lyder som en sjovt projekt med strik en lap til Læsø. (jeg har ikke hørt om det før). Det ser hyggeligt ud med din pallebænk :o).

  SvarSlet
 6. Sikken en herlig pallebænk - tæppet som ligger henslængt over bænken ser smuk ud med nogle skønne - skønne farver :-)

  SvarSlet