mandag den 5. november 2012

Hækle HJÆLP søges..

De her hæklede meget søde juletræer volder mig særdeles udfordring..

Efter at have hæklet et juletræ om og om flere gange - må jeg nu råbe om hjælp. Juletræet med opskrift er set i bladet kreativ strik nr 4 2012 og med Opskrift på side 103.. 

Mon nogen har lyst til at hækle disse til en DIY?? 

Måske for egen skyld også - de er da VILD søde - men jeg er blevet blind på, hvor min fejl opstår - æv

16 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke se opskriften nogen steder ellers ville jeg godt kaste mig ud i det.

  SvarSlet
 2. Jamen Iben dog...er du også gået i julesyslerne. Jeg kender ikke opskriften, og den er vel også kun i bladet eller hvad? Ellers ville jeg da gerne hjælpe dig søde.
  Skøn uge til dig...knus

  SvarSlet
 3. Jeg har også kigget på de juletræer, super søde, men ser lidt indviklede. Måske jeg får mod på det hvis det lykkes for dig:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. De er da super søde. Har desværre ikke opskriften, ellers ville jeg også meget gerne kaste mig ud i dem!!!

  SvarSlet
 5. Hej igen :) Jeg har nu hæklet et jule og kunne ikke umiddelbart finde en fejl. Men hvor går du i stå? Der var et par steder, hvor jeg lige skulle læse 5 gange før jeg gjorde det rigtigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er du sød og kvik Mette. Jeg fatter ikke der hvor man skal lave en luftmaske og så kører videre med stangmasker i næste bue. Den ene maske trækker jo det hele sammen - Mit træ bliver kun et træ i den ene side - men det skal siges at jeg normalt slet ikke heller kan læse opskrifter så godt - det ender desværre altid med at jeg laver mit eget system, hvilket jeg er træt af - Håber du forstår hva jeg mener;0)
   KH Iben

   Slet
 6. Håber du finder juletræskoden :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Hej Iben :) Det var også her jeg faldt i første gang :) Men du har overset, at man i den første lm bue skal hækle 3 lm, 3 stgm, 3 lm OG 4 stgm i SAMME BUE! Derefter hækles 1 lm og så hele molevitten forfra igen :) Hold tungen godt ude i den mundvig når du starter igen :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 8. De er nu ellers fine ... mon du knækker koden ? ;0)

  SvarSlet
 9. ej hvor er de fine de der juletræer, sådan nogle bliver jeg vidst også nødt til at hækle. Har fundet en lignende opskrift på pinterest. Kan du bedre hækle ud fra diagrammer?

  SvarSlet
 10. så lige en billed-diy på juletræerne. Måske kan dette link hjælpe dig: http://theroyalsisters.blogspot.dk/2009/11/grandma-tree-tutorial.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene - har nu brugt 1 en halv time og det ligner stadig ikke et træ - kan bare ikke se logikken i en opskrift selvom jeg VIL.. ævævæv

   Slet
 11. Det er helt perfekt! Det er en stor hjælp på denne måde :) Så kan du roligt gå i gang, Iben :)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg forsøgte - jeg havde motivationen og alle de søde hjælpsomme bloggere - men nej træet ligner stadig ikke - trist og pinligt.. ÆV

   må prøve igen engang når jeg ikke bliver muggen haha..
   Tak igen

   Slet
 12. Sikke fine juletræer - jeg tror bestemt også jeg skal prøve. Kan jo se, at du nu har knækket koden, så mon ikke jeg også kan:-)

  SvarSlet