lørdag den 21. juli 2012

hjæællpp - sæt en pris...

Altså den her sættekasse stammer fra en fra år 1942.. VILDT IK!!

Nåehm jeg vil gerne sælge den. Men hva kan jeg tillade mig at tage for den?.. Der er jo historie i den og den er virkelig kram for "de rigtige mennesker"..

Har set at man ved antikvitetshandlere er temmelig dyre. Har prøvet at sælge den på gul og gratis til 600 - men ingen henvendelse.. 

Vil i komme med et bud på hvad jeg kan sætte af pris?? 
ÅHH det vil da være en STOR hjælp.. 

10 kommentarer:

 1. Hej Iben. Ja det er godt nok svært, for jeg tror faktisk, at de er vældig populære. Min mor og far havde en stående, fra da de boede i deres hus, bare en aflang model, men lige så gammel som din. Den snuppede min mellemste, da hun flyttede for sig selv først på året og den har fået "hæderspladsen" i stuen. Den er fyldt med ting med en historie bag.
  Du må surfe lidt runde på nettet for at finde en passende pris. Held og lykke med salget.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. tænker at omkring 500,- vel ikke er helt galt, men svært at prissætte og få det for det som man syntes... selv elsker jeg af finde guld til ingen penge og så er det jo ikke nemt for sælger ;0)

  SvarSlet
 3. Ja, jeg syntes også godt du kan tage 500 kr for den, hvis ikke mere. Den er jo antik :o) Man kan jo sende et billede til lauritz.com så vurdere de den for dig.

  SvarSlet
 4. Den er svær Iben for jeg tror slet ikke at jeg ville sælge den. Så hellere male den hvid eller sort og give familien hvert deres hjørne at være kreative i...a la her er mit liv og det kendetegner mig i miniature udgave ;-D.
  Alternativt fylde alle hullerne med neglelak i forskellige farver...hehe. Prisen du har sat lyder da helt fin..god lørdag til jer..knus

  SvarSlet
 5. Jeg har set tilsvarende på kræmmermarked for 150 kr.
  Har selv haft et tilsvarende. Skøn ting at have :-)

  SvarSlet
 6. Ja jeg ser også ret mange af dem på div markeder ........ de ligger på HØJST 150-200, og de er meget lette at prutte ned i pris. De gamle sættekasser har jo alle en historie ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Iben
  Jeg købte en, som ligner til 250,-kr. sidste år. Jeg købte den hos en antikvitetshandler.
  KH Isa

  SvarSlet
 8. Tjah Iben.... Et par kolde øl her i sommervarmen. Arhj. Deet..... Gas..... Lyder fornuftigt det de andre bloggere siger. Adios har lige en jeg skal slå i Wf...

  SvarSlet
 9. Min pris ville ligge et sted mellem 3-og 500 kr. Men jeg forstår nu heller ikke helt at du vil sælge den ? den er højeste mode.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 10. Har solgt adskillige sætterkasser i min webshop gennem årene. Forskellige størrelser/årgange/stand etc..
  Jeg har aldrig taget mere end max. 350,- kr for en flot, fejlfri sætterkasse... og det er vel at mærke inkl. både moms og skat.

  Som jeg ser eksemplaret på dit foto, så er den gået lidt i stykker og mangler div. skillervægge, så med dette in mente og da det er privat salg (går jeg ud fra?), vil jeg mene kr. 150,- er en fair pris. (600,- kr. er alt, alt for meget!)

  Pøj-pøj med salget! :-)

  *SMIL* og god weekend... Lisbet

  PS. Der er en der skriver i sin kommentar, at din sætterkasse er antik... dét er nu ikke tilfældet. Som tommelfingerregel er en ting først antik, når den er 100 år, så... der går lige en 30 år, inden den opnår den fine status som "antik".

  SvarSlet