mandag den 8. august 2011

Retro eller nostalgi???

Hallo - se lige min skoletaske fra da jeg startede i børnehaveklasse.. Er det bare retro eller ??ja min yngste på 13 år synes den er fed og bruger den når hun er på shoppetur.. :0) Snart starter de nye skolebørn - og tjek lige deres tasker idag.. Der mangler ikke noget.. Det eneste jeg kan sætte en finger på, er når deres små rygge snart skal bære 6 kilo ........JA 6 KILO BØGER.. Tro mig, jeg har vejet nogle tasker... Og det er BARE IK OK....
Min taske er godt brugt.. Og så er den GUL.. Min yndlingsfarve.. Gad vide om farven blev grundlagt i mit sind allerede dengang - for GUL har altid fulgt mig...:0) 
Vil lige sige velkommen til nye læsere - vildt at jeg nærmer mig de 100... HMM måske en snarlig g"ive away" skal på bloggen.. Jeg går i tænkeboks... ha en dejlig dag:0)15 kommentarer:

 1. Åh hvilke minder det vækker. Jeg havde en skoletaske helt magen til bare i rød. Første skoledag var jeg iført en cowboy nederdel, stribet t-shirt og stribede strømper og RØDE TRÆSKO. Cute ;D. Min far tog min gamle skoletaske med på sit arbejde (???????), så nu har jeg kun mit røde penalhus tilbage...ja og alle mine gamle udtalelser.

  SvarSlet
 2. Jeg syntes at din gamle skoletaske er bare så fed, og super dejlig farve, det er lidt sjov det med farverne, jeg er altid blevet forfulgt af turkis-grøn.... smil lidt sjovt.

  SvarSlet
 3. Eiii hvor er den bare SÅ fin. Kan godt forstå den kommer med på shoppetur :)

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor er din gamle skoletaske bare for fed! Og så minder den helt vildt om den jeg lige har købt til arbejdsbrug, den kunne desværre kun fås i brun, ville ellers elske at have den i gul eller rød:-)
  Hav en dejlig (efterårs-)dag!

  SvarSlet
 5. Det er da rent retro og vild skøn farve. Jeg har også haft en magen til i rød. Jeg kan stadig "mærke" i fingerne når man trykker på spænderne for at åbne den. Du har ret i at det er alt for mange kilo bøger de små skal bære dagligt. På min datters skole har de et Locker (skab) i bedste amerikaner-stil til opbevaring af bøger. Så skal man bare have de bøger med hjem som skal bruges til forberedelse til næste dag.

  Kh Mette.

  SvarSlet
 6. Min var rød, min var rød, nej hvor jeg da lige fik en tur tilbage. Jeg elskede den taske, men har faktisk kun en dukke tilbage fra min barndom. Behøver jeg sige den var tung som ind i ..... Tak for reminderen :)

  SvarSlet
 7. Flash back... havde også en rød ;0)
  super flot iøvrigt ♥

  SvarSlet
 8. Hej Iben. Skøn taske. Min var rød. Ergoen stemmer i med de tunge rygsække. God aften.
  Kh jette

  SvarSlet
 9. Min var også rød og HOT HOT med kassebukser og flippede farver *HA HA* Jeg tror, at jeg må lede efter det billede ;-)

  Tænk at du har den stadig...og den gule farve er bare super skøn.

  *KNUS* fra Gitte

  SvarSlet
 10. Wauuw hvor er den fed....Den gad jeg godt eje...
  Har selv haft en i rød.Jeg var så stolt af den.

  Gad vide om man kan købe dem fra ny af, nogensteder....

  SvarSlet
 11. Nej hvor sjovt. Sådan en havde jeg også, i helt samme farve. Jeg har tit tænkt på hvor den egentligt blev af. Hvor dejligt at du har gemt din.

  SvarSlet
 12. Så fin taske, min gamle skoletaske står på mit kontor endnu med lidt gamle bøger fra min egen skoletid.
  Og ja, det er alt for mange kilo, mange børn slæber rundt på. Men som lærer må jeg lige indskyde, at mange har bøger med dagligt, som slet ikke skal bruges. Jeg opfordrer altid mine elever (og forældre) til at tjekke børnenes skemaner dagligt. Det bliver jeg selv nødt til, ellers slæber jeg også rundt på alt for meget (læs: det gør jeg oftest....).
  Tak for digtet på min blog!
  KH Dorthe

  SvarSlet
 13. Af hele hjertet tak for jeres søde og givende indlæg.... Skønt at læse.. Sikke mange der havde en rød taske... :0)
  KH Iben

  SvarSlet
 14. Total flot gul farve. Jeg kan godt forstå at den bliver blugt af din datter, for hvis jegvar hende, ville jeg også bruge den.

  SvarSlet
 15. Fed taske. Min første skoletaske var grøn og rød. Desværre er den gået tabt.

  SvarSlet